Hva tiltalte våre besøkende i 2021 - statistikkrapporten gir deg svaret

 

Nytt år - ny statistikk. Når vi på studentum.no går inn i et nytt år, ser vi tilbake og dypdykker i hvordan det foregående året har sett ut og hvem som besøkte våre nettsider. Resultatet samler vi i en rapport som vi nå deler med dere. 

Vår visjon er å hjelpe alle fremtidige studenter med å finne riktig utdanning. Selv om 2021 var et år hvor vi levde under restriksjoner, var interessen for utdanning stor. Vi hadde over
820 000 besøk totalt og hele 183 000 sidevisninger i måneden. I tillegg leverte vi over 10 000 interessehenvendelser til våre kunder, helt i tråd med vår visjon. 

Last ned og les hele rapporten her

I tillegg til våre kunders utdanninger viser de besøkende stor interesse for vår yrkes- og utdanningstest. Her svarer besøkeren på 35 spørsmål og får deretter inspirasjon som vi håper kan hjelpe i utdanningsvalget. Vår funksjon Regn ut skolepoeng er også flittig brukt. Her kan de besøkende legge inn sine karakterer for å regne ut hvor mange skolepoeng de har, informasjon enhver fremtidig student bør ha når de søker opptak. 

For å skape rapporten tar vi frem statistikk fra vår nettside for å se hva de besøkende har vært mest interessert i. Gjennom vår innsikt får du vite mer om hvilke studier fremtidige norske studenter leter etter, hvem de er og hvor de kommer fra, i tillegg til hvilke fagområder som er de mest populære. 

Topp 10 kategorier på studentum.no i 2021 var: 
  1. Medisin- og helsefag
  2. Økonomi
  3. Sosialfag og pedagogikk
  4. Teknologi og IT
  5. Psykologifag
  6. Medier og kommunikasjon
  7. Lærerutdanninger
  8. Estetiske fag
  9. Språk- og litteraturfag
  10. Samfunnsvitenskap

 

 

Picture of Karoline Sten
Karoline Sten

Site Manager på studentum.no