Statistikkrapporten 2023 – hva tiltalte våre besøkende i 2022?

 

Når er studieinteresserte mest aktive på studentum.no? Hvilke utdanningskategorier er de mest populære? Og hvor i landet kommer trafikken fra? Alt dette og mye mer får du svar på i statistikkrapporten 2023. 

Vår visjon er å hjelpe alle fremtidige studenter med å finne riktig utdanning. Med nesten 60.000 besøk og 145.000 sidevisninger per måned er det tydelig at studieinteresserte ser til studentum.no for hjelp. Vi leverte også over 11.000 interessemeldinger til våre kunder i løpet av 2022.  

Til statistikkrapporten

 
I tillegg til alle våre kunders utdanninger, viser de besøkende en stor interesse for vår yrkes- og utdanningstest. I denne testen svarer besøkende på en rekke spørsmål om deres interesser, egenskaper og karrieremål, som til slutt gir tips og inspirasjon til utdanningsvalget. Mange bruker også vår karakterkalkulator for å regne ut sine karaktersnitt.
 

I statistikkrapporten får du innsikt i nyttig statistikk om utdanning og studieinteresserte, blant annet hvordan de besøkende finner oss og hvilke utdanningskategorier som har vokst mest siden 2021. Statistikken er hentet fra perioden 1. januar til 31. desember 2022.  

Kategorier som har økt mest i perioden:  

  1. Helsesykepleier
  2. Sosialt engasjement
  3. Jus
  4. Business Management
  5. Psykologifag
  6. Dyr
  7. Velvære og skjønnhet
  8. Reiseliv
  9. Organisasjonspsykologi
  10. Ambulansefag
Picture of Guro Rønning
Guro Rønning

Digital Content Specialist & Account Manager på studentum.no