Hva synes våre samarbeidspartnere om studentum.nos tjenester?

Referanser fra samarbeidspartnere

Det er avgjørende at våre kunder er fornøyde og opplever at samarbeidet med studentum gir gode og målbare resultater. Hver gang vi hjelper en person med å finne rett utdanning, hjelper vi også en utdanningsinstitusjon med å fylle en studieplass. Les hva noen av våre samarbeidspartnere sier om studentum.nos tjenester her!

Les mer om våre tjenester →


folkeuni

 

"Samarbeidet med studentum.no har gitt Folkeuniversitetet en solid økning i antall påmeldinger, og vi er veldig fornøyd med kvaliteten på henvendelsene vi får. 30 % av de som henvender seg til oss gjennom studentum.no ender opp som faktiske søkere. Teamet bak er dessuten både raske, profesjonelle og hyggelige, og gir uvurderlige råd om hvordan vi kan synligjøre oss på best mulig måte!"

Christine Dramstad, Markedsrådgiver
Folkeuniversitetet →


molde

 

"Høgskolen i Molde har benyttet studentum.no som samarbeidspartner gjennom flere år. Vi opplever kvaliteten på de studenthenvendelsene vi får som svært god, og ønsker å fortsatt benytte studentum.no som en av våre samarbeidspartnere i årene som kommer."

Jens Petter Straumsheim, Informasjonssjef
Høgskolen i Molde →


Vil du også ha hjelp med å nå ut til kommende studenter?

Fyll ut informasjonen din, så kontakter vi deg og forteller mer om hvordan du kan markedsføre utdanningene dine og nå flere potensielle studenter.

uit_

 

"Vi på Høgskolen i Harstad (nå Universitetet i Tromsø, avd. Harstad, red. anm) har samarbeidet med studentum.no i flere år om profilering og markedsføring av våre studier. Samarbeidet har gitt en positiv uttelling og valuta for pengene. Det kan vi med sikkerhet si, fordi eksponeringen via studentum.no genererer regelmessig konkrete henvendelser til oss, med spørsmål om mer informasjon. Mange av de henvendelsene vi har fått via studentum.no har resultert i opptak på studier. Derfor har studentum.no vist seg som en effektiv og nyttig kanal for oss for å nå ut til nye søkere og flere studenter."

Kjetil Nilsen, Informasjonsansvarlig
Universitetet i Tromsø, avd. Harstad → 


logo-intendia-blue

 

"studentum.no har vært en viktig del av markedsplanen vår, da vi treffer målgruppen vår og ikke minst får en god del henvendelser som gir konvertering. Hos studentum.no jobber det proffe og hyggelige representanter, som gir oss god og tett oppfølging. Vi har i flere år hatt god erfaring med studentum.no og ser frem til videre godt samarbeid."

Yasmin Bhatti, Web-ansvarlig
Intendia →

(Bilder Nordic School of Photography,NKI NettstudierSoFI School of Fashion Industry og Treider Fagskoler)


vea_ref

 

"Norges grønne fagskole – Vea har hatt samarbeid med studentum.no i flere år, og vi er veldig godt fornøyd med det. Fagskolen får mange henvendelser fra potensielle søkere gjennom studentum.no sine interessemeldinger. Vi får god og tett oppfølging fra studentum.no, slik at informasjonen om våre utdanningstilbud alltid er oppdatert."

Dorte Finstad, Markeds- og informasjonsrådgiver
Norges grønne fagskole – Vea →


neak_ref1

 

"Vi samarbeider med studentum.no fordi vi vet at mange som ønsker å jobbe med eiendom søker etter utdanningsmuligheter der. Det gir oss mange hyggelige henvendelser fra mennesker som ønsker å kombinere jobb og utdanning."

Ida Karlsens, Informasjonssjef
Norges Eiendomsakademi →"Vi ser at leadsene fra studentum.no holder høy kvalitet. Det som også er fint er at vi får interesseskjema direkte på mail og kan følge opp hver eneste henvendelse."


Vibeke Sundene, senZie akademiet

senzie

 

"Vi har annonsert for våre studier på studentum.no i flere år nå og ser at mange av de som henvender seg blir studenter. Senzie Akademiet er ikke så opptatt av antall leads, men kvaliteten på de. Vi ser at leadsene fra studentum.no holder høy kvalitet. Det som også er fint er at vi får interesseskjema direkte på mail og kan følge opp hver eneste henvendelse. Dette gir en super oversikt. Andre tilsvarende portaler måler kun antall klikk, men har hverken navn eller noe annet. Jeg kan derfor aldri måle om henvendelsene blir til studenter slik jeg kan på studentum.no.

Bra service, raske tilbakemeldinger og tett dialog gjør at vi er veldig fornøyde med å samarbeide med studentum.no."

Vibeke Sundene, Daglig leder
senZie akademiet →


sioc

 

"Vi på SIOC - Study In anOther Country - har benyttet oss av studentum.no i flere år. Vårt forhold til studentum.no har blitt personlig, og dette innvirker på studentum.nos service på en meget positiv måte. Vi får raskt svar på våre henvendelser og forslag til endringer blir raskt ekspedert. Vi får gode forslag til layout og design, som vi drøfter, og blir fort enige om. Vi fortsetter gjerne med studentum.no som vår hovedmarkedskanal."

Birger Reinhardt Larsen, Daglig leder
SIOC →


ef_ref

 

“EF Education First har jobbet tett med studentum.no i flere perioder, og er meget
fornøyd med både resultatene og den oppfølging studentum.no har gitt oss i disse periodene. EF Education First er verdens største og ledende utdanningsorganisasjon, og ønsker kun å knytte til seg seriøse og kompente samarbeidspartnere. studentum.no har bevist at de ikke bare leverer det innholdet de lover, men også går “the extra mile” for oss som vi gjør for våre kunder. Vi anbefaler studentum.no som en god formidler av studietilbud til det norske markedet.”

Morten Davidsen, Country Manager
EF Education First →


acrossthepond

 

"Tusen takk til studentum.no for jobben de gjør med å videreformidle informasjon om våre skoler og studier til potensielle studenter! Vi har bare gode erfaringer med studentum.no og kan anbefale et samarbeide med dem."

Anja Thoreløkken, Daglig leder
Across the Pond →"studentum.no har vært en viktig del av markedsplanen vår, da vi treffer målgruppen vår og ikke minst får en god del henvendelser som gir konvertering."

 
Yasmin Bhatti, Intendia

atlantis

 

"På Atlantis Medisinske Høgskole har vi hatt gode resultater av aktivitetene hos studentum.no. Vi anser denne portalen som en seriøs aktør i utdanningsmarkedet."

Camilla Sætvedt, Markedsansvarlig
Atlantis Medisinske Høgskole → 


frisorinstituttet

 

"I en jungel av nettsteder er det ikke lett å velge. Nå viser det seg at stedet vi har lett etter er funnet. Vi i frisør- og hudpleieinstituttet er svært fornøyd med samarbeid og respons."

Gro Rosland Pettersen, Leder
Frisørinstituttet →


vid

 

"Vi anbefaler studentum.no - veldig mange videregående skoler har studentum.no på sine hjemmesider og elever er kjent med siden. Her finner man mange utdanninger og skoler hvor man kan lese både om studiestedet og studieretningene, noe som kan forenkle prosessen med studievalget. Nettstedet har mange nyttige og relevante lenker og er lett å navigere i. studentum.no har vært flinke og følge oss opp med informasjon og muligheter for å nå potensielle søkere."

Anne Brit Sæther, Markedsføring
VID Diakonhjemmet →