Vi hjelper deg med å øke din synlighet og rekruttere flere studenter

Hvorfor annonsere på studentum.no?

studentum.no ble lansert i 2005, og har siden da hatt en jevn økning i både kunder og besøkere. Med rundt 90.000 besøkere per måned, er vi i dag en av landets ledende søkemotorer for høyere utdanning. Vi er en komplett markedsføringskanal for utdanningsinstitusjoner som ønsker økt eksponering og som vil tiltrekke flere studenter.

Vi mener at alle skal ha muligheten til utdanning – uansett om du bor nord i vårt langstrakte land, eller i hovedstaden. Vi hjelper utdanningsinstitusjoner med å nå ut til kommende studenter som leter etter utdanning. 

Les hva andre sier om oss →


Din komplette markedsføringskanal


Person som søker utdanning innen medisin i Oslo

Søkbar døgnet rundt

Ved å annonsere for virksomheten din på studentum.no, er du søkbar døgnet rundt og du når folk som aktivt leter etter akkurat det du tilbyr.

To studenter snakker og ler

Fra besøkende til student

Hos oss vil du enkelt komme i kontakt med potensielle studenter. Du vil motta en varsel hver gang noen viser interesse for dine utdanninger. Deretter fortsetter kontakten mellom skole og student. Du vil være i en unik posisjon til å overbevise besøkende til å velge akkurat deg!

Person som leser et nyhetsbrev fra studentum.no på mobilen

Ekstra synlighet

For å øke din synlighet hos oss, tilbyr vi en rekke tjenester. Målet vårt er å inspirere alle besøkende til å være nysgjerrige, modige og ta seg tid til å utforske nye ting.

edu_brand_awareness-1-1
 

Over 2,2 millioner sidevisninger

studentum.no er en av Norges ledende søkemotorer for høyere utdanning. I løpet av 2021 hadde vi over 2,2 millioner sidevisninger og over 800 000 besøkende.

graph_pink_small
 

Kundeportalen

Som kunde har du tilgang til Kundeportalen, hvor du har full oversikt over samarbeidet. Du kan oppdatere sidene dine på studentum.no, analysere statistikken din, samle inn og administrere anmeldelser fra tidligere studenter og mye mer.

Vil du vite mer?

Fyll ut din kontaktinformasjon, så kommer vi tilbake til deg så snart vi kan.

segment
 

Utdanninger for alle

På studentum.no finner du over 3.000 utdanninger med forskjellige utdanningsnivå. Alt fra fagskole til universitet og høgskole. Vi er stolte av å kunne promotere utdanninger for alle uansett hvor i livet man er!

  • Universiteter og høgskoler
  • Fagskoler
  • Folkehøgskoler
  • Yrkesrettede utdanninger
  • Studier i utlandet
  • Språkreiser
  • Studiekompetanse
  • Nettstudier

Referanser fra våre kunder


fagsenteret

 

"Vi har gode erfaringer med studentum.no. Profesjonelle ansatte, bra statistikk, raske svar og tydelig informasjon ut til oss som kunder. Plattformen fungerer utmerket som markedsføringskanal for oss."

Tine Skiaker, Lektor
Fagsenteret →


designstudier

 

"Teamet som jobbar på Studentum är väldigt hjälpsamma och snabba. De kommer med ideér och tips! Studenterna får en bra överblick över de utbildningar som designstudier.no erbjuder." 

Matilda Frid, Studieveileder 
Designstudier

 Les flere referanser →