Vi hjelper deg med å øke din synlighet og rekruttere flere studenter

Hvorfor annonsere på studentum.no?

studentum.no ble lansert i 2005, og har siden da hatt en jevn økning i både kunder og besøkere. Med rundt 90.000 besøkere per måned, er vi i dag en av landets ledende søkemotorer for høyere utdanning. Vi er en komplett markedsføringskanal for utdanningsinstitusjoner som ønsker økt eksponering og som vil tiltrekke flere studenter.

Vi mener at alle skal ha muligheten til utdanning – uansett om du bor nord i vårt langstrakte land, eller i hovedstaden. Vi hjelper utdanningsinstitusjoner med å nå ut til kommende studenter som leter etter utdanning.

Les hva andre sier om oss →

Din komplette markedsføringskanal

Person som søker utdanning innen medisin i Oslo

Søkbar døgnet rundt

Ved å annonsere for virksomheten din på studentum.no, er du søkbar døgnet rundt og du når folk som aktivt leter etter akkurat det du tilbyr.

To studenter snakker og ler

Fra besøkende til student

Hos oss vil du enkelt komme i kontakt med potensielle studenter. Du vil motta en varsel hver gang noen viser interesse for dine utdanninger. Deretter fortsetter kontakten mellom skole og student. Du vil være i en unik posisjon til å overbevise besøkende til å velge akkurat deg!

Person som leser et nyhetsbrev fra studentum.no på mobilen

Ekstra synlighet

For å øke din synlighet hos oss, tilbyr vi en rekke tjenester. Målet vårt er å inspirere alle besøkende til å være nysgjerrige, modige og ta seg tid til å utforske nye ting.

edu_brand_awareness-1-1

1 million årlige besøkende

studentum.no er en av Norges ledende søkemotorer for høyere utdanning. I løpet av 2020 hadde vi over 2,5 millioner sidevisninger og 1 million besøkende.

graph_pink_small

Kundeportalen

Som kunde har du tilgang til Kundeportalen, hvor du har full oversikt over samarbeidet. Du kan oppdatere sidene dine på studentum.no, analysere statistikken din, samle inn og administrere anmeldelser fra tidligere studenter og mye mer.

Vil du vite mer?

Fyll ut din kontaktinformasjon, så kommer vi tilbake til deg så snart vi kan.

En av våre bestselgende tjenester

segment

Utdanninger for alle

På studentum.no finner du over 3.000 utdanninger med forskjellige utdanningsnivå. Alt fra fagskole til universitet og høgskole. Vi er stolte av å kunne promotere utdanninger for alle uansett hvor i livet man er!

• Universiteter og høgskoler
  • Fagskoler
  • Folkehøgskoler
  • Yrkesrettede utdanninger
  • Studier i utlandet
  • Språkreiser
  • Studiekompetanse
  • Nettstudier

Snille ord fra noen av våre kunder

folkeuni

"Samarbeidet med studentum.no har gitt Folkeuniversitetet en solid økning i antall påmeldinger, og vi er veldig fornøyd med kvaliteten på henvendelsene vi får. 30 % av de som henvender seg til oss gjennom studentum.no ender opp som faktiske søkere. Teamet bak er dessuten både raske, profesjonelle og hyggelige, og gir uvurderlige råd om hvordan vi kan synligjøre oss på best mulig måte!"

Christine Dramstad, Markedsrådgiver
Folkeuniversitetet →

molde

"Høgskolen i Molde har benyttet studentum.no som samarbeidspartner gjennom flere år. Vi opplever kvaliteten på de studenthenvendelsene vi får som svært god, og ønsker å fortsatt benytte studentum.no som en av våre samarbeidspartnere i årene som kommer."

Jens Petter Straumsheim, Informasjonssjef
Høgskolen i Molde →