Nytt design på studentum.no

 

Gjennom februar har vi testet et nytt design på våre søstersider, slik at vi kan optimere konverteringen og forbedre brukeropplevelsen på siden. I april 2023 oppdaterte vi til et nytt og fresht design på studentum.no. 

 

Hvorfor får vi nytt design? 

Vi jobber stadig med forbedringer på vår hjemmesiden. I den siste tiden har vi fokusert på optimering av konvertering og brukervennlighet. Det nye designet har blitt utformet for å øke konverteringen på våre viktigste sider – utdanningspresentasjonene og skolesidene. Gjennom testene på våre søstersider, har vi forsikret at det nye designet gir den effekten vi ønsker. 

 

Hva har vi endret? 

Både utdannings- og skolesidene har fått et oppdatert og moderne design. Vi har tatt bort høyrekolonnen for å sette fokus på informasjonen om utdanningene og skolene de besøkende er interessert i. Bildene har også fått runde kanter for en mykere opplevelse. 

Videre har vi lagt til en ny konvertering-bar som løfter det primære konverteringsalternativet, hvor studieinteresserte kan bestille mer informasjon om deres skole og utdanninger. I det nye designet følger konverteringsknappen (interessehenvendelse eller klikk til hjemmesiden) når besøkeren scroller. På denne måten får de besøkende muligheten til å bestille mer informasjon fra skolene, uansett hvor på siden de er. 

 

Spesifikke oppdateringer på utdanningssidene 

  • Sammendraget øverst på siden har fått et nytt utseende, som skal gjøre det lettere for de besøkende å få med seg informasjonen 
  • Vi har lagt til en ny event-boks der alle startdatoer vises. Besøkeren kan sveipe mellom ulike startdatoer og finne alternativet som passer dem best. 
  • Kontakt-boksen har fått et nytt utseende 

 

Spesifikke oppdateringer på skolesidene 

  • Ny boks med sammendrag og informasjon om utdanningstyper, omtaler og en knapp for å sende en interessehenvendelse. 
  • Oppdatert design av utdanningslisten 

 

Har du noen spørsmål om det nye designet? Send en e-post til din kontaktperson eller info@studentum.no.

Picture of Guro Rønning
Guro Rønning

Digital Content Specialist & Account Manager på studentum.no