Skill dere ut på studentum.no

 

For å øke deres synlighet på studentum.no er det viktig legge inn litt kjærlighet i deres skole- og udanningspresentasjoner. I den digitale verden er dere synlige og sammenlignbare døgnet rundt. Det er derfor lurt å tenke på hvordan dere skriver og formidler informasjon om deres institutt og utdanninger for å både fange og beholde de besøkendes oppmerksomhet.


Kort og presist er et vinnende konsept

Personer som besøker en webside blir ofte værende på siden lenger dersom de får en tydelig oversikt over innholdet. Derfor er en kortfattet, målgruppetilpasset og lettlest beskrivelse nøkkelen til en god publisering. Denne sjekklisten kan være bra å ha i bakhodet: 

  • Tydelige og beskrivende overskrifter
  • Optimerte tekster ut i fra gode nøkkelord som beskriver utdanninger (maks 5 stk.)
  • Teksten er lettlest med korte avsnitt, underoverskrifter og gjerne punktlister
  • Alle eventuelle spørsmål om utdanningen besvares i teksten
  • Alltid aktuell informasjon - oppdater fortløpende 
Si det med et bilde

Bilder gir et mer livlig inntrykk og gjør informasjonen lettere å fordøye. Med rett bilde kan du forsterke følelsen som formidles i teksten. Hver presentasjon for institutter og utdanninger bør derfor inneholde minst ett bilde i høy oppløsning som er relevant til teksten. 

Video

YouTube er i dag verdens største søkemotor for video. Video vokser eksponentielt og de besøkende ser på alt fra “how to-guider” til vurderinger av ulike produkter. Video formidler følelser på en helt annen måte en tekst gjør, og kan ha en komplementerende funksjon til teksten. Vis for eksempel hvor fornøyde studentene er med utdanningene dere tilbyr, eller hvor moderne og fint institutt dere har. Ved bruk av video kan dere styrke deres varemerke og øke sjansene til konvertering. 

Omtaler hjelper med å skille dere utstudentum.no

studentum.no er en av Norges største søkemotorer for høyere utdanning. Med omtaler fra tidligere og nåværende studenter øker eksponeringen i våre søkeresultater. Det kan derfor være en god idé å samle inn omtaler fra deres studenter, slik at dere kan hjelpe studieinteresserte å finne sin neste utdanning. 

Oppfølging og oppdatering av tekster

En god publisering leder ofte til en større interesse og flere søknader til studier. En god oppfølging av interessemedingene dere får, vil være en bra måte å øke sannsynligheten for at de interesserte studentene søker studium hos dere. Kontakt gjerne vedkommende i løpet av senest en til to arbeidsdager. 

Det er verdt å satse på å bli sett

Finn ut av hvilken periode det er viktigst for dere å bli sett, og øk deres eksponering gjennom annonsering i våre nyhetsbrev, sponsing av fagområder eller bannere, for eksempel. Dersom du er usikker på hvilken eksponering og når som er best for dere, kan dere kontakte oss for tips og veiledning!

 

Vil du markedsføre deres utdanninger? Kontakt oss, så hjelper vi deg! 

Bestill et møte


 

Picture of Guro Rønning
Guro Rønning

Digital Content Editor på studentum.no