Hva skjer etter signering?

 

Har dere nettopp blitt kunde eller vurderer å innlede et samarbeid med oss på studentum.no? Her får du vite hva som skjer steg for steg etter du har signert en avtale med oss! 

Når dere har valgt å bli kunde hos oss på studentum.no blir dere inkludert i vår introduksjonsprosess. Introduksjonen pågår i ca. en måned og gir dere informasjon, og de rådene dere trenger for å få ut det meste av publiseringen fra start.

Steg 1: Innsamling av materiale

Rett etter du har signert avtalen sender vi ut en publiseringsmail. Her fyller dere inn informasjonen vi trenger for å begynne med publiseringen. Når dere har sendt inn materialet, ser vi over informasjonen og gir beskjed hvis noe mangler. Her kan du også få forbedringsforslag fra våre kommunikatører! 

Steg 2: Kommunikasjonsteamet arbeider med deres publisering 

Vårt kommunikasjonsteam tar imot og sorterer deres skole- og utdanningsinformasjon for publiseringen. Hvor lang tid det tar å produsere deres publisering avhenger av hvor mange utdanninger dere skal ha opp på studentum.no.

  • 1-5 utdanninger: 1 arbeidsuke
  • 5-10 utdanninger: 2 arbeidsuker 
  • Mer enn 10 utdanninger: 3-4 arbeidsuker
Steg 3: Gjennomgang av kundeportalen 

Om ønskelig bookes det inn et møte med din kontaktperson hvor du går gjennom alt dere trenger å vite for å optimere deres publisering. Her får du brukernavn til kundeportalen, og en gjennomgang av funksjonene og verktøyene som finnes. Du kan også benytte deg kundeportalen for å følge opp deres resultat, se statistikk og oppdatere informasjon om deres utdanninger. 

Steg 4: Kontinuerlig kontakt og støtte 

Gjennom hele deres samarbeid med studentum.no har dere løpende kontakt med deres kontaktperson og kommunikasjonsteamet. Vi er her for å hjelpe dere med å få mest mulig ut av samarbeidet med oss, og en tett dialog kan hjelpe både parter med å maksimere deres resultat.

Hva kan du forvente deg? 
  • Kontinuerlig oppfølging 
  • Tilgang til vår kundeportal der du raskt og enkelt kan se statistikk, oppdatere informasjon og mye mer! 
  • Ta del av ekspertisen til vårt kommunikasjonsteam 
  • Personlig rådgivning og kontakt 
  • Flere kontaktpersoner for rask og smidig support 


Er dere ikke kunde enda? 

Kontakt oss så forteller vi mer

 

Picture of Frida Holst Pettersen
Frida Holst Pettersen

Deputy Sales Manager / Account Manager på studentum.no